ImmunoVita Kids кесички за деца со Бета-Глукан,Витамин Б6,Д3 и Цинк, 30 ќесички :: ПЗУ Аптека Виа Фарм
×

Кошничка

Вашата кошничка е празна.
ImmunoVita Kids кесички за деца со Бета-Глукан,Витамин Б6,Д3 и Цинк, 30 ќесички


  • Шифра: 0020321
  • Производител: Vitae Health Inovation Spain
1.369 ден.

ImmunoVita Kids кесички за деца со Бета-Глукан,Витамин Б6,Д3 и Цинк ,30 кесички.

Препорачано за:

  -  Одржување и функционирање на имуниот систем
  -  Третман на рекурентни инфекции
  -  Борба против настинка и вируси
  -  Воспоставување на заштитен систем при стресни периоди

Упатство за употреба:

Деца од 3 до 12-годишна возраст една кесичка дневно, над 12 години 1-2 кесички дневно или како што е пропишано од лекар. Може да се меша со храна, течности или вода. Не се препорачува кај луѓе кои земаат имуносупресивни лекови.

БЕЗ ГЛУТЕН, БЕЗ ЛАКТОЗА, БЕЗ ШЕЌЕР.