Meralys HA 1mg/ml спреј за возрасни :: ПЗУ Аптека Виа Фарм
×

Кошничка

Вашата кошничка е празна.
Meralys HA 1mg/ml спреј за возрасни


  • Шифра: 0015489
  • Производител: Jadran
220 ден.

Meralys HA 1mg/ml спреј за возрасни 10ml.

Пред употребата на лекот внимателно прочитајте го упатството!
За ризикот и несаканите дејства советувајте се со лекар или фармацевт.