MERZ SPEZIAL дражеи 60 дражеи :: ПЗУ Аптека Виа Фарм
×

Кошничка

Вашата кошничка е празна.
MERZ SPEZIAL дражеи 60 дражеи


  • Шифра: 0000205
  • Производител: Merz
690 ден.

MERZ SPEZIAL дражеи,60 дражеи.

Merz Spezial дражеи содржат единствена комбинација на витамини, минерали и микронутритиенси. Оваа специјално избрана и внимателно балансирана комбинација на витални супстанции ги обезбедува неопходните компоненти за здрава кожа, коса и нокти.

Здрава кожа Витамин Б2, Витамин Б6, Витамин Б12, Витамин А, Витамин Ц и Цинкот придонесуваат во одржување на здрава кожа. Здрава коса Витамин А и биотинот во Мерц Специјалните Дражеи придонесуваат за одржување на здрава коса. Здрави нокти Цинкот кој се содржи во Мерц Специјалните Дражеи придонесува во одржување на здрави нокти.

ВИА ФАРМ ВО СЛУЖБА НА ВАШЕТО ЗДРАВЈЕ!

Употреба:

MERZ SPEZIAL дражеите-за деца над 12 години и возрасни 1 таблета 2 пати на ден.

Merz

Merz