IMUNOBETA капсули за возрасни,30 капсули :: ПЗУ Аптека Виа Фарм
×

Кошничка

Вашата кошничка е празна.
IMUNOBETA капсули за возрасни,30 капсули


  • Шифра: 0016519
  • Производител: Esensa
728 ден.

IMUNOBETA капсули за возрасни,30 капсули.

Imunoβeta β-glukan капсулите во својот состав содржат потполно природен биоактивен β-(1,3/1,6)-D-glukan изолиран од буковка  (Pleurotus ostreateus), витамин Ц и честички од цинк оксид. Благодарение на состојките во оваа комбинација, допринесуваат во подобрување на имунолошкиот одговор и одбрамбените реакции кон вирусите, бактериите, и сите останати микроорганизми и токсини кои претставуваат закана за здравјето на организмот. Се препорачуваат кај лица со ослабен имунитет, чести воспалувања на респираторниот тракт и хронични воспалениаја, пред се за превенција,  но и кога инфекцијата се развива бидејки значително го намалува времето на заздравување. Помага кај зголемен стрес, замор и исцрпеност како и кај алергиски реакции кои во последните години се значително почести.

    -Сув екстракт од печурката буковка (стандардизиран на минимун 35% Beta-D-glukan)
    -Витамин Ц (во облик на L-askorbinskа киселина)
   - Цинк (во облик на cink-oksid)

Пред употребата на лекот внимателно прочитајте го упатството!
За ризикот и несаканите дејства советувајте се со лекар или фармацевт.

ВИА ФАРМ ВО СЛУЖБА НА ВАШЕТО ЗДРАВЈЕ!
Употреба:

Една капсула дневно.