Omega-3 капсули за возрасни, 50 капсули :: ПЗУ Аптека Виа Фарм
×

Кошничка

Вашата кошничка е празна.
Omega-3 капсули за возрасни, 50 капсули


  • Шифра: 0007313
  • Производител: DIETPHARM
276 ден. 345 ден.

Omega-3 капсули за возрасни,50 капсули.

Примена на Omega 3 капсулите:
 Се користат за намалување на нивото на триглицериди и вкупниот холестерол;
 Го регулираат пулсот и крвниот притисок;
 Имаат имуно-протективно и кардио-протективно дејство;
 Спречуваат атеросклероза;
 Помагаат при многу невролошки и дерматолошки заболувања.
 Имајќи го во предвид современиот начин на живот и исхраната која не се заснова на често консумирање риба, наша препорака е да се земаат овие капсули со рибино масло во доза од 2 до 4 грама дневно.

Пред употребата на лекот внимателно прочитајте го упатството!
За ризикот и несаканите дејства советувајте се со лекар или фармацевт.

ВИА ФАРМ ВО СЛУЖБА НА ВАШЕТО ЗДРАВЈЕ!

DIETPHARM

DIETPHARM