Defendyl капсули за возрасни :: ПЗУ Аптека Виа Фарм
×

Кошничка

Вашата кошничка е празна.
Defendyl капсули за возрасни


  • Шифра: 0013543
  • Производител: MEDIS
438 ден.

Defendyl капсули за возрасни,30 капсули.

Капсулите Defendyl-Imunoglukan P4H® се додаток во исхраната со Imunoglukan, витамин Ц и со цинк, кои влијаат на работата на имунолошкиот систем
   -За возрасни и за деца над 7 години
    -За зајакнување на отпорноста пред и за време на сезоната на настинки
    -За зголемување на енергијата
    -Може да ги земате повеќе месеци без прекин
    -Може да ги земате истовремено со антибиотици и со други лекови
    -Мала капусла

Капсулите Defendyl-Imunoglukan P4H им ги препорачуваме на сите кои често се разболуваат, брзо се заморуваат и се изложени на психички или физички стрес.

Пред употребата на лекот внимателно прочитајте го упатството!
За ризикот и несаканите дејства советувајте се со лекар или фармацевт.

ВИА ФАРМ ВО СЛУЖБА НА ВАШЕТО ЗДРАВЈЕ!

Употреба:

Една капсула дневно.

MEDIS

MEDIS