Allergforte таблети за возрасни 60 таблети :: ПЗУ Аптека Виа Фарм
×

Кошничка

Вашата кошничка е празна.
Allergforte таблети за возрасни 60 таблети


  • Шифра: 0000369
  • Производител: HealthAid
1.005 ден.

Allergforte таблети за возрасни,60 таблети.

Пред употребата на лекот внимателно прочитајте го упатството!
За ризикот и несаканите дејства советувајте се со лекар или фармацевт.

ВИА ФАРМ ВО СЛУЖБА НА ВАШЕТО ЗДРАВЈЕ!