Грло

Angal пастили за грло

Angal пастили за грло

Angal пастили за грло,24 пастили.Пред употребата на лекот внимателно прочитајте го упатството!За риз..

215ДЕН.

Angal спреј за грло

Angal спреј за грло

Angal спреј за грло.Пред употребата на лекот внимателно прочитајте го упатството!За ризикот и несака..

235ДЕН.

Angi Sept жалфија пастили за грло

Angi Sept жалфија пастили за грло

Angi Sept жалфија пастили за грло,24 пастили.Пред употребата на лекот внимателно прочитајте го упатс..

180ДЕН.

Anzibel мед и лимон пастили за грло

Anzibel мед и лимон пастили за грло

Anzibel мед и лимон пастили за грло,30 пастили.Пред употребата на лекот внимателно прочитајте го упа..

158ДЕН.

Anzibel пастили за грло

Anzibel пастили за грло

Anzibel пастили за грло,30 пастили.Пред употребата на лекот внимателно прочитајте го упатството!За р..

185ДЕН.

Beli slez пастили за грло

Beli slez пастили за грло

Beli slez пастили за грло,30 пастили.Пред употребата на лекот внимателно прочитајте го упатството!За..

160ДЕН.

FITOLOR пастили за грло со вкус на мед и лимон

FITOLOR пастили за грло со вкус на мед и лимон

FITOLOR пастили за грло со вкус на мед и лимон,18 пастили.Пред употребата на лекот внимателно прочит..

125ДЕН.

Isla cassis пастили за сува кашлица и грло со екстракт од исландски лишај

Isla cassis пастили за сува кашлица и грло со екстракт од исландски лишај

Isla cassis пастили за сува кашлица и грло со екстаркт од исландски лишај,30 пастили без шеќер.Пред ..

240ДЕН.

Isla moos паcтили за сува кашлица и грло со екстракт од исландски лишај

Isla moos паcтили за сува кашлица и грло со екстракт од исландски лишај

Isla moos паcтили за сува кашлица и грло со екстаркт од исландски лишај,30 пастили.Пред употребата н..

270ДЕН.

Lysobact COMPLETE спреј за грло

Lysobact COMPLETE спреј за грло

Lysobact COMPLETE спреј за грло 30ml.Пред употребата на лекот внимателно прочитајте го упатството!За..

315ДЕН.

LYSOBACT таблети за шмукање

LYSOBACT таблети за шмукање

LYSOBACT таблети за шмукање,30 таблети за шмукање.Пред употребата на лекот внимателно прочитајте го ..

160ДЕН.

PANTENOL+VITAMIN C пастили за грло

PANTENOL+VITAMIN C пастили за грло

PANTENOL+VITAMIN C пастили за грло,20 пастили.Пред употребата на лекот внимателно прочитајте го упат..

135ДЕН.

Propollete light пастили за грло

Propollete light пастили за грло

Propollete light пастили за грло,18 пастили со арома на мед и лимон.Пред употребата на лекот внимате..

135ДЕН.

Propollete strong пастили за грло

Propollete strong пастили за грло

Propollete strong пастили за грло,18 пастили со арома на еукалиптус.Пред употребата на лекот внимате..

135ДЕН.

Propolmlec C пастили за грло со прополис и витамин Ц

Propolmlec C пастили за грло со прополис и витамин Ц

Propolmlec C пастили за грло со прополис и витамин Ц,30 пастили.Пред употребата на лекот внимателно ..

215ДЕН.

Прикажани од 1 до 15 од вкупно 20 (2 страна/и)