Апарати за мерење притисок и термометри

 CK-T1501 безконтактен термометар

CK-T1501 безконтактен термометар

 CK-T1501 безконтактен термометар..

3,690ДЕН.

Infrared Thermometer A66 безконтактен термометар

Infrared Thermometer A66 безконтактен термометар

Infrared Thermometer A66 безконтактен термометар..

3,120ДЕН.

SENDO ADVANCE 3 дигитален мерач на крвен притисок

SENDO ADVANCE 3 дигитален мерач на крвен притисок

SENDO ADVANCE 3 дигитален мерач на крвен притисок.5 ГОДИНИ ГАРАНЦИЈА..

4,150ДЕН.

SENDO ECONOMY дигитален мерач на крвен притисок

SENDO ECONOMY дигитален мерач на крвен притисок

SENDO ECONOMY дигитален мерач на крвен притисок.5 ГОДИНИ ГАРАНЦИЈА..

2,960ДЕН.

SENDO PRIMO апарат за мерење на крвен притисок

SENDO PRIMO апарат за мерење на крвен притисок

SENDO PRIMO апарат за мерење на крвен притисок.2 ГОДИНИ ГАРАНЦИЈА..

1,200ДЕН.

SENDO SMART 2 дигитален мерач на крвен притисок за рачен зглоб

SENDO SMART 2 дигитален мерач на крвен притисок за рачен зглоб

SENDO SMART 2 дигитален мерач на крвен притисок за рачен зглоб. 5 ГОДИНИ ГАРАНЦИЈА..

3,410ДЕН.

Прикажани од 1 до 6 од вкупно 6 (1 страна/и)