You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
Пон. - Пет. 10 - 20, Сабота 10 - 14 389-(0)-46-288-228
Absolut Torr dab-on антиперсипирант
New!

Absolut Torr dab-on антиперсипирант,35ml.Absolute dry е шведски оригинален екстра ефикасен антиперспирант во форма на влажни марамчиња со долготраен 7 дневен ефект против потење и лоша миризба.Не содржи парфеми,конзерванси и бои...

896ДЕН.

Absolut Torr антиперсипирантни марамици
New!

Absolut Torr антиперсипирантни марамици,10 марамици.Absolute dry е шведски оригинален екстра ефикасен антиперспирант во форма на влажни марамчиња со долготраен 7 дневен ефект против потење и лоша миризба.Не содржи парфеми,конзерванси и бои...

880ДЕН.

AKTIVNI kiseonik спреј за кожа

AKTIVNI kiseonik спреј за кожа 200ml.Препаратот е дезинфекциско средство на база на активен кислород кој ефикасно делува на грам позитивните и грам негативните бактерии,вируси и габички.Има значајна примена во козметиката за третман на кожа,на лице..

560ДЕН.

BIODERMA Atoderm Intensive Baume смирувачки емолиентен балсам

BIODERMA Atoderm Intensive Baume смирувачки емолиентен балсам 500ml.Делува на биолошките дисфункции на многу сувата, иритирана и атопична кожа. Го ублажува чешањето и ја намалува честотата на акутна фаза со егземи, благодарение на своите дерматолош..

1,480ДЕН.

BIODERMA Atoderm Intensive Baume смирувачки емолиентен балсам

BIODERMA Atoderm Intensive Baume смирувачки емолиентен балсам 75ml.Делува на биолошките дисфункции на многу сувата, иритирана и атопична кожа. Го ублажува чешањето и ја намалува честотата на акутна фаза со егземи, благодарение на своите дерматолошк..

555ДЕН.

BIODERMA Atoderm SOS спреј против чешање на кожата

BIODERMA Atoderm SOS спреј против чешање на кожата 200ml.Против чешање за иритирана,сува,многу сува кон атопична кожа.Моментално смирува и ја намалува потребата за чешање уште при првото нанесување. Интензивна заштита и долготрајно делување благода..

1,075ДЕН.