You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
Пон. - Пет. 10 - 20, Сабота 10 - 14 389-(0)-46-288-228
Artro таблети за возрасни

Artro таблети за возрасни,30 таблети.Пред употребата на лекот внимателно прочитајте го упатството!За ризикот и несаканите дејства советувајте се со лекар или фармацевт...

205ДЕН.

Atrotone таблети за возрасни

Atrotone таблети за возрасни,60 таблети.Пред употребата на лекот внимателно прочитајте го упатството!За ризикот и несаканите дејства советувајте се со лекар или фармацевт...

1,110ДЕН.

Babytol D3 капсули за деца

Babytol D3 капсули за деца,30 капсули.Пред употребата на лекот внимателно прочитајте го упатството!За ризикот и несаканите дејства советувајте се со лекар или фармацевт...

260ДЕН.

Babytol D3+K1 капсули за деца

Babytol D3+K1капсули за деца,30 капсули.Пред употребата на лекот внимателно прочитајте го упатството!За ризикот и несаканите дејства советувајте се со лекар или фармацевт...

295ДЕН.

Babytol D3+omega капсули за деца

Babytol D3+omega капсули за деца,30 капсули.Пред употребата на лекот внимателно прочитајте го упатството!За ризикот и несаканите дејства советувајте се со лекар или фармацевт...

480ДЕН.

Babytol DHA Omega капсули за деца

Babytol DHA Omega капсули за деца,30 капсулиПред употребата на лекот внимателно прочитајте го упатството!За ризикот и несаканите дејства советувајте се со лекар или фармацевт...

435ДЕН.