You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
Пон. - Пет. 10 - 20, Сабота 10 - 14 389-(0)-46-288-228
BIODERMA Node K кераторегулаторен шампон

BIODERMA Node K кераторегулаторен шампон 150ml.Смирувачки шампон против чешање и создавање на плаки на скалпот. Стимулира елиминација на сувите плаки и спречува нивно повторно појавување, како резултат на комбинираното дејство на салицилна киселина..

793ДЕН.

BIODERMA NODE шампон за секојдневна употреба

BIODERMA NODE шампон за секојдневна употреба 200ml.Шампон без детергент за секојдневна употреба. Нежно ги чисти сите типови на кожа и коса, дури и најчувствителните. Косата е сјајна. Го контролира физиолошкиот баланс на темето. Се препорачува ..

675ДЕН.

MERZ SPEZIAL дражеи
-15%

565ДЕН. 480ДЕН.

MERZ SPEZIAL дражеи,60 дражеиMerz Spezial дражеи содржат единствена комбинација на витамини, минерали и микронутритиенси. Оваа специјално избрана и внимателно балансирана комбинација на витални супстанции ги обезбедува неопходните компоненти за здр..

565ДЕН. 480ДЕН.

Revalid серум за раст на коса

Revalid серум за раст на коса 50ml...

1,880ДЕН.

Revalid тоник енергетски третман со кофеин против опаѓање на косата

Revalid тоник енергетски третман со кофеин против опаѓање на косата,20 ампули..

1,565ДЕН.

Revalid шампон за стимулација на раст на коса

Revalid шампон за стимулација на раст на коса 200ml...

770ДЕН.