You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
Пон. - Пет. 10 - 20, Сабота 10 - 14 389-(0)-46-288-228
Be Safe тест за бременост

Be Safe тест за бременост.Тест за утврдување на рана бременост во секое време од деноноќието.Утврдува рана бременост уште од првиот ден на доцнење на циклусот...

100ДЕН.

BETADINE  вагитории

BETADINE вагитории 200 mg povidone-iodine,14 вагитории.Пред употребата на лекот внимателно прочитајте го упатството! За ризикот и несаканите дејства советувајте се со лекар или фармацевт...

110ДЕН.

Gentlemen's Three 3 капсули за мажи

Gentlemen's Three 3 капсули за мажи,30 капсули.Пред употребата на лекот внимателно прочитајте го упатството! За ризикот и несаканите дејства советувајте се со лекар или фармацевт...

988ДЕН.

GYNEX forte вагитории

GYNEX forte вагитории,10 вагитории.Пред употребата на лекот внимателно прочитајте го упатството! За ризикот и несаканите дејства советувајте се со лекар или фармацевт...

410ДЕН.

Kantarion вагитории

Kantarion вагитории,7 вагитории.Пред употребата на лекот внимателно прочитајте го упатството! За ризикот и несаканите дејства советувајте се со лекар или фармацевт...

115ДЕН.

Maca 500mg таблети за возрасни

Maca 500mg таблети за возрасни,60 таблети.Пред употребата на лекот внимателно прочитајте го упатството! За ризикот и несаканите дејства советувајте се со лекар или фармацевт...

899ДЕН.