You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
Пон. - Пет. 10 - 20, Сабота 10 - 14 389-(0)-46-288-228
ALAnerv капсули за возрасни

ALAnerv капсули за возрасни,20 меки капсули.Пред употребата на лекот внимателно прочитајте го упатството! За ризикот и несаканите дејства советувајте се со лекар или фармацевт...

1,125ДЕН.

Cimet protect таблети за возрасни

Cimet protect таблети за возрасни,30 таблети.Пред употребата на лекот внимателно прочитајте го упатството! За ризикот и несаканите дејства советувајте се со лекар или фармацевт...

254ДЕН.

DIAVRON таблети за дијабетичари

DIAVRON таблети за дијабетичари,30 таблети.Пред употребата на лекот внимателно прочитајте го упатството! За ризикот и несаканите дејства советувајте се со лекар или фармацевт...

520ДЕН.