You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
Пон. - Пет. 10 - 20, Сабота 10 - 14 389-(0)-46-288-228
Alvogen O.R.S. шумливи таблети со вкус на лимон

Alvogen O.R.S. шумливи таблети со вкус на лимон,12 шумливи таблети.Пред употребата на лекот внимателно прочитајте го упатството!За ризикот и несаканите дејства советувајте се со лекар или фармацевт...

270ДЕН.

Antimetil таблети

Antimetil таблети,30 таблети.Antimetil содржи ѓумбир кој придонесува за доброто варење на храната. АНТИМЕТИЛ може да се употребува во следните ситуации: во случај на прекумерно јадење (прејадување), при нарушување на вообичаените навики при исхрана..

440ДЕН.

Apuretin Slim капсули за возрасни

Apuretin Slim капсули за возрасни,60 капсули.Пред употреба внимателно да се прочита упатството! За индикациите, ризикот од употребата и несаканите дејства на граничниот производ консултирајте се со Вашиот лекар или фармацевт!..

489ДЕН.

Betavitevit B таблети пивски квасец со додатокк на Б-комплекс

Betavitevit B таблети пивски квасец со додатокк на Б-комплекс,40 таблети.Пред употребата на лекот внимателно прочитајте го упатството!За ризикот и несаканите дејства советувајте се со лекар или фармацевт...

165ДЕН.

BioGaia Protectis капки за деца

BioGaia Protectis капки за деца 5ml.Пред употребата на лекот внимателно прочитајте го упатството!За ризикот и несаканите дејства советувајте се со лекар или фармацевт...

630ДЕН.

BioGaia Protectis таблети за џвакање со вкус на јагода

BioGaia Protectis таблети за џвакање со вкус на јагода,10 таблети.Пред употребата на лекот внимателно прочитајте го упатството!За ризикот и несаканите дејства советувајте се со лекар или фармацевт...

280ДЕН.