Дентална програма

Bluem паста за заби со флуориди

Bluem паста за заби со флуориди

Bluem паста за заби со флуориди 75ml...

710ДЕН.

Bluem пена за чистење

Bluem пена за чистење

Bluem пена за чистење..

850ДЕН.

Bluem течност за испирање на уста

Bluem течност за испирање на уста

Bluem течност за испирање на уста 500ml...

850ДЕН.

CURAPROX  1009 single четка за заби

CURAPROX 1009 single четка за заби

CURAPROX  1009 single четка за заби...

275ДЕН.

CURAPROX  1560 soft четка за заби

CURAPROX 1560 soft четка за заби

CURAPROX  1560 soft четка за заби...

275ДЕН.

CURAPROX  ortho ultra soft четка за заби

CURAPROX ortho ultra soft четка за заби

CURAPROX  ortho ultra soft четка за заби...

275ДЕН.

CURAPROX  smart ultra soft детска четка за заби

CURAPROX smart ultra soft детска четка за заби

CURAPROX  smart ultra soft детска четка за заби...

270ДЕН.

CURAPROX  super soft 3960 четка за заби

CURAPROX super soft 3960 четка за заби

CURAPROX  super soft 3960 четка за заби...

275ДЕН.

CURAPROX  superduo сет CURAPROX ultra soft 5460 четка+интердентална четка

CURAPROX superduo сет CURAPROX ultra soft 5460 четка+интердентална четка

CURAPROX  superduo сет CURAPROX ultra soft 5460 четка+интердентална четка...

350ДЕН.

CURAPROX  Travel сет

CURAPROX Travel сет

CURAPROX Travel сет..

670ДЕН.

CURAPROX 1560 soft сет 3 четки

CURAPROX 1560 soft сет 3 четки

CURAPROX 1560 soft сет 3 четки...

660ДЕН.

CURAPROX 5460 ultra soft сет 2 четки

CURAPROX 5460 ultra soft сет 2 четки

CURAPROX 5460 ultra soft сет 2 четки...

550ДЕН.

CURAPROX 5460 ultra soft сет 3 четки

CURAPROX 5460 ultra soft сет 3 четки

CURAPROX 5460 ultra soft сет 3 четки...

660ДЕН.

CURAPROX 5460 ultra soft четка за заби

CURAPROX 5460 ultra soft четка за заби

CURAPROX 5460 ultra soft четка за заби...

275ДЕН.

CURAPROX curakid ultra soft четка за деца

CURAPROX curakid ultra soft четка за деца

CURAPROX curakid ultra soft четка за деца...

270ДЕН.

Прикажани од 1 до 15 од вкупно 36 (3 страна/и)