You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
Пон. - Пет. 10 - 20, Сабота 10 - 14 389-(0)-46-288-228

Блог текстови

 Витаминот Д е неопходен за здравјето

Витаминот Д е неопходен за здравјето

Недостаток на витаминот Д може да биде причина за болест, лошо расположение, депресија, напнатост и стрес  Често се заборава дека витаминот Д има најшироко дејство во нашиот организам и најголем број болести настануваат поради негов недостаток. Витаминот Д (холекалциферол) е витамин од суш...