You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
Пон. - Пет. 10 - 20, Сабота 10 - 14 389-(0)-46-288-228
Feroglobin B12 капсули за возрасни

Feroglobin B12 капсули за возрасни,30 капсули.Пред употребата на лекот внимателно прочитајте го упатството!За ризикот и несаканите дејства советувајте се со лекар или фармацевт...

599ДЕН.

FEROHEL раствор

FEROHEL раствор,течен додаток на исхрана со железо 180ml.Пред употребата на лекот внимателно прочитајте го упатството! За ризикот и несаканите дејства советувајте се со лекар или фармацевт...

405ДЕН.

Ferrolin C кесички за возрасни

Ferrolin C кесички  за возрасни,24 монодозни кесички.Пред употребата на лекот внимателно прочитајте го упатството!За ризикот и несаканите дејства советувајте се со лекар или фармацевт...

350ДЕН.

Ferropil Complex таблети за возрасни

Ferropil Complex таблети  за возрасни,40 таблети.Пред употребата на лекот внимателно прочитајте го упатството!За ризикот и несаканите дејства советувајте се со лекар или фармацевт...

455ДЕН.

Fersan Forte таблети за возрасни

Fersan Forte таблети за возрасни,30 таблети.Пред употребата на лекот внимателно прочитајте го упатството!За ризикот и несаканите дејства советувајте се со лекар или фармацевт...

370ДЕН.

Floradix тоник со железо,витамини и билни екстракти

Floradix тоник со железо,витамини и билни екстракти 250ml.Пред употребата на лекот внимателно прочитајте го упатството!За ризикот и несаканите дејства советувајте се со лекар или фармацевт...

645ДЕН.