You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
Пон. - Пет. 10 - 20, Сабота 10 - 14 389-(0)-46-288-228
Bedoxin таблети

Bedoxin таблети,20 таблети.Пред употребата на лекот внимателно прочитајте го упатството! За ризикот и несаканите дејства советувајте се со лекар или фармацевт..

85ДЕН.

Belmiran SAN таблети за возрасни

Belmiran SAN таблети за возрасни,20 таблети.Пред употребата на лекот внимателно прочитајте го упатството! За ризикот и несаканите дејства советувајте се со лекар или фармацевт..

245ДЕН.

Bilobil forte 80 mg капсули за возрасни

Bilobil forte 80 mg капсули за возрасни,20 капсули.Пред употребата на лекот внимателно прочитајте го упатството! За ризикот и несаканите дејства советувајте се со лекар или фармацевт..

235ДЕН.

Bilobil intens 120 mg капсули за возрасни

Bilobil intens 120 mg капсули за возрасни,20 капсули.Пред употребата на лекот внимателно прочитајте го упатството! За ризикот и несаканите дејства советувајте се со лекар или фармацевт..

298ДЕН.

Bilobil intens 120 mg капсули за возрасни

Bilobil intens 120 mg капсули за возрасни,60 капсули.Пред употребата на лекот внимателно прочитајте го упатството! За ризикот и несаканите дејства советувајте се со лекар или фармацевт..

805ДЕН.

Brainvit таблети за возрасни

Brainvit таблети за возрасни,60 таблети.Пред употребата на лекот внимателно прочитајте го упатството! За ризикот и несаканите дејства советувајте се со лекар или фармацевт..

1,190ДЕН.