You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
Пон. - Пет. 10 - 20, Сабота 10 - 14 389-(0)-46-288-228
BioKrill Active капсули за возрасни

BioKrill Active капсули за возрасни,30 капсули.Пред употребата на лекот внимателно прочитајте го упатството!За ризикот и несаканите дејства советувајте се со лекар или фармацевт...

385ДЕН.

Entan капсули за возрасни

Entan капсули за возрасни,30 капсули.Пред употребата на лекот внимателно прочитајте го упатството! За ризикот и несаканите дејства советувајте се со лекар или фармацевт...

495ДЕН.

Hartikol капсули за возрасни

Hartikol  капсули за возрасни,30 капсули. Комбинација од црвен ориз+екстракт од лист од артичока.Пред употребата на лекот внимателно прочитајте го упатството!За ризикот и несаканите дејства советувајте се со лекар или фармацевт...

653ДЕН.

Kardiol кесички за возрасни

Kardiol кесички за возрасни, 30 монодозни кесички.Комбинација од коњак глукоманан и црвен ферментиран оризПред употребата на лекот внимателно прочитајте го упатството!За ризикот и несаканите дејства советувајте се со лекар или фармацевт...

1,420ДЕН.

NOW Niacin 250mg капсули за возрасни

NOW Niacin 250mg капсули за возрасни,90 капсули.Пред употребата на лекот внимателно прочитајте го упатството!За ризикот и несаканите дејства советувајте се со лекар или фармацевт...

910ДЕН.

NOW Omega-3 1000 mg капсули за возрасни

Omega-3 1000 mg капсули за возрасни,100 капсули.Пред употребата на лекот внимателно прочитајте го упатството!За ризикот и несаканите дејства советувајте се со лекар или фармацевт...

605ДЕН.