You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
Пон. - Пет. 10 - 20, Сабота 10 - 14 389-(0)-46-288-228
Agnes таблети за предменструалн синдром (ПМС)

Agnes таблети за предменструалн синдром (ПМС),60 таблети.Пред употребата на лекот внимателно прочитајте го упатството!За ризикот и несаканите дејства советувајте се со лекар или фармацевт...

375ДЕН.

Feminorm Duo капсули за жени во менопауза

Feminorm Duo капсули  за жени во менопауза,30 капсули.Пред употребата на лекот внимателно прочитајте го упатството!За ризикот и несаканите дејства советувајте се со лекар или фармацевт...

435ДЕН.

Klimenium den/nok таблети за жени во менопауза

Klimenium den/nok таблети  за жени во менопауза,56 таблети.Пред употребата на лекот внимателно прочитајте го упатството!За ризикот и несаканите дејства советувајте се со лекар или фармацевт...

454ДЕН.

Menovital таблети за жени во менопауза

Menovital таблети за жени во менопауза,60 таблети.Пред употребата на лекот внимателно прочитајте го упатството!За ризикот и несаканите дејства советувајте се со лекар или фармацевт...

965ДЕН.

Refemin капсули за жени во менопауза

Refemin  капсули за жени во менопауза,30 капсули.Пред употребата на лекот внимателно прочитајте го упатството!За ризикот и несаканите дејства советувајте се со лекар или фармацевт...

180ДЕН.